Zoneterapi

Zoneterapi er kendt af de fleste.

Benyttet som behandling, forebyggelse og velvære.

Min behandlingsform

Jeg er uddannet fra en skole, hvor det er Traditionel Kinesisk Medicin´s/ TCM, principper, som har første prioritet. Så selvom jeg har efteruddannet mig gennem årene, er mit hjerte i den kinesiske terapi.

Zoneterapi er primært  tryk under fødder og underben, men derudover vil jeg gerne stå fri til at bruge min øvrige viden, til dit bedste.

Behandlingen-behandlingsinterval

Udgangspunktet er, at jeg første gang skriver journal og du får din første behandling. Dette tager ca 1 1/2 t.  Efterfølgende  gange varer ca 50 min.

Det er bedst du kommer 2 gange den første uge. Herefter en gang om ugen, så længe du får det bedre. Herefter forlænges intervallerne eller du afsluttes.

Hvem og hvad kan behandles?

Næsten alle kan hjælpes mere eller mindre. Lige fra den lille kolik baby; ørebarnet; menses og hovedpine – hos den unge; overgangsgener hos den modne dame; stressede; smerter, søvnproblemer, vejrtrækningsproblem- hos den ældre.

Måske er det lige behandlingsvejen for dig.

Så læg ud med 4-6 behandlinger, og får du det bedre og bedre, så fortsæt en gang om ugen og lad os se hvor godt du kan få det.

Gør det ondt?

Som udgangspunkt, nydes zoneterapi af alle fra spæd og til – ja min ældste har indtil videre  været 92 år

Nogle punkter er ømme, men forbindes tit med velbehag.

Hos mig må det ikke gøre ondt, så vi to samarbejder omkring de ømme behandlingspunker. De må gerne kunne mærkes, men skal behandles uden gene, for dig.

 

Jeg glæder mig til at trykke løs på og lindre dine skavanker