Akupunktur

FN`s Verdenssundhedsorganisation – WHO – har udarbejdet en liste over lidelser, som med fordel kan behandles med akupunktur. Listen omfatter for øjeblikket:

alle former for smerte

gigtsygdomme i led og muskler

hovedpine og migræne

rygsmerter

frossen skulder

tennisalbue

menstruationsproblemer

mave- og tarmlidelser

bihulebetændelse

højt blodtryk

eksem

kredsløbsproblemer

lidelser i sanseorganerne

immun-sygdomme

hormonelle forstyrrelser

Der ud over viser erfaringerne, at akupunktur kan være en effektiv behandlingsmetode i en række andre tilfælde. Mange har med fordel anvendt akupunktur ved søvnforstyrrelser, depressive tilstande, stress osv. eller som støtte ved vægttab eller rygestop.

Se også gerne mere uddybende på www.aku-net.dk

Behandlingen

Hos mig er der kun en klient af gangen.

Allerførste gang du kommer, har jeg ekstra god tid til at høre og notere, hvorfor du er kommet. Følgende gange kommer du allerede efter en kort snak, hen og ligge på briksen, hvor jeg sætter små fine nåle i udvalgte akupunkturpunkter.

Når først nålene er sat, er det normalt smertefrit, dog  kan det være at jeg skal bevæge eller flytte nogle af dem under behandlingen, afhængig af den lidelse du kom med.

Du ligger og hviler med nålene, ca. en 1/2 time

Nogle gange kan en enkelt eller to behandlinger være nok -primært ved smerte tilstande, som er opstået fornylig. Andre gange er der brug for et længerevarende forløb.

Selvfølgelig er harmonisering  godt, under og efter sygdomsforløb og øvrige fysiske og psykiske gener.

Nogle gange ser jeg mirakler, andre gange kan et regelmæssigt akupunktur forløb, hjælpe kroppen til bedre at håndtere kroniske sygdomme og dulme symptomer og følgesygdomme.

Efter behandlingen, er det en god ide at drikke lidt ekstra vand eller grøn te, og du kan med fordel tage den med ro, den næste time eller to.

 

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig