Akupunktur RAB

FN`s Verdenssundhedsorganisation – WHO – har udarbejdet en lang liste over lidelser, som med fordel kan behandles med akupunktur.

Det de skriver og en masse andre generelle informationer anbefaler jeg du finder på min forenings hjemmesideside: www.aku-net.dk

Behandlingen

Hos mig er der kun en klient af gangen.

Allerførste gang du kommer, har jeg ekstra god tid til at høre og notere, hvorfor du er kommet. Følgende gange kommer du allerede efter en kort snak, hen og ligge på briksen, hvor jeg sætter små fine nåle i udvalgte akupunkturpunkter.

Når først nålene er sat, er det normalt smertefrit, dog  kan det være at jeg skal bevæge eller flytte nogle af dem under behandlingen, afhængig af den lidelse du kom med.

Du ligger og hviler med nålene, 1/2 – 3/4 time

Enkle gange kan en eller to behandlinger være nok -primært ved tilstande, som er opstået fornylig. De fleste har nok brug for 4-8 gange. Andre gange er der brug for et længerevarende forløb fra start f.eks ved stress og fertilitetsproblemer.

Nålene gør det ikke altid helt alene. Så som små kostråd, enkle kropsøvelser eller brug af mine øvrige kompetencer, fint kan være en del af din behandling.

Efter behandlingen, er det en god ide at drikke lidt ekstra vand eller grøn te, og du kan med fordel tage den med ro, den næste time eller to.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig